Hemmagjord müsli

 
 
Denna goda och super nyttiga Müsli gjorde jag idag för att ha till frukost/kvällsmat. Den blev supergod och passa mig helt perfekt då jag inte är ett så stort fan av de flesta flingor.
 
Jag använde det ovanför. Vet dock ej inte hur mycket av varje men man kan ta så mycket man vill lägga till och ta bort. "Grunden" var havregryn och rågflingor. Sedan så kan man lägga till mer fröer, torkade frukter. 
 
Tips på vad du mer kan lägga till, Pumpafrön, solrosfrön, linfrön, hasselnötter, torkad banan, torkade dadlar. Finns massor man kan lägga till och det bästa är att du helt och hållet kan anpassa det efter din egen smak!
 
Så här gör du - Ugn 225°
Sätt på ugnen.
Ta de saker du vill ha med i din müsli (OBS förutom torkadfrukt) Lägg på en lagom stor plåt.
Ringla Honung eller sirap på müslin och rör om ordenligt. Ta olika mycket beroende på hur söt/hur mycket müsli du har/vill ha. 
Sätt i ugnen och rosta i ca 10 minuter. Kolla den ofta så att det inte bränns. Rör om ibland.